OT

Fitxa d’OT

  • Sexe: mascle
  • Raça:  mestís
  • Naixement: 2011
  • Edat:
  • Tamany: gran

Sóc l’Ot, un dels gossos més antics del refugi i un dels més invisibles.

Vaig arribar a la protectora perquè la meva anterior família no em podia atendre. Després d’un temps d’adaptació vaig veure que al centre m’estimen molt. Però és inevitable que vulgui una família per poder gaudir plenament de la vida.

Sóc un gos gran, tant de mida com de cor. Tinc 5 anys però sóc un gos centrat. Molt net! M’agrada mantenir el meu espai ben polit tot i que la meva companya Festa de vegades l’embruta massa. Però com ens estimem molt no li tinc en compte.

Tots em defineixen com un gos amorós, al que li agrada rebre moixaines i sortir de passeig, però no sé perquè ningú pregunta mai per mi. Passa molta gent pel costat de la meva gàbia, buscant un amic per sempre, però mai s’aturen al meu costat.

Tinc molt amor per donar, però sembla que de moment ningú està disposat a rebre’l.

No deixis que passi més temps tancat en una gàbia, et sorprendria tot el que podríem fer junts. Vine a veure a aquest grandot!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

*************************************************

Soy Ot, uno de los perros más antiguos del refugio y uno de los más invisibles.

Llegué al refugio porque mi anterior familia no me podía atender. Después de un tiempo de adaptación vi que en centro me quieren mucho. Pero es inevitable que quiera una familia para poder disfrutar plenamente de la vida.

Soy un perro grande, tanto de medida como de corazón. Tengo 5 años pero soy un perro centrado. ¡Muy limpio! Me gusta mantener mi espacio muy pulido a pesar de que mi compañera Festa a veces lo ensucia demasiado. Pero como nos queremos mucho no se lo tengo en cuenta!

Todos me definen como un perro amoroso, al que le gusta recibir caricias y salir de paseo, pero no sé por qué nadie pregunta nunca por mí. Pasa mucha gente por al lado de mi jaula, buscando un amigo para poder adoptar, pero nunca se detienen a mi lado.

Tengo mucho amor para dar, pero parece que de momento nadie está dispuesto a recibirlo.

No dejes que pase más tiempo encerrado, te sorprendería todo el que podríamos hacer juntos. ¡Ven a ver a este grandullón!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777