FESTA (en acollida per adopció)

Fitxa de Festa

  • Sexe: femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 21/10/10
  • Edat: 6 anys
  • Tamany:  mitjana

Hola, sóc la Festa i fa molt de temps que estic a la protectora. Sóc molt afectuosa i m’agrada passejar, córrer pel bosc amb els voluntaris i donar-los afecte, però ningú es fixa en mi… Per què serà? He canviat de gàbia en diverses ocasions, he vist a molts companys trobar unes famílies estupendes que els estimen molt, però jo segueixo aquí. Ara al costat de l’Ot. Ens divertim molt de passeig i també dins la gàbia, ens fem molta companyia… però els dos portem massa temps aquí i ha arribat l’hora de que també puguem conèixer una llar. Sóc perfecta per a qualsevol tipus de família, activa quan estic de passeig però tranquil·la quan estic en la gàbia. Em porto bé amb els gossos del pati, encara que amb els gats no gaire. T’agradaria venir a veure’m? Tinc ganes de conèixer a algú especial!

————

Hola, soy Festa y llevo mucho tiempo en la protectora. Soy muy cariñosa y me gusta pasear, corretear por el bosque con los voluntarios y darles cariño, pero nadie se fija en mí…¿Por qué será? He cambiado de jaula en varias ocasiones, he visto a muchos compañeros encontrar unas familias estupendas que les quieren mucho, pero yo sigo aquí. Ahora junto al Ot. Nos divertimos mucho de paseo y también en la jaula, nos hacemos mucha compañía: pero los dos llevamos dos años aquí y ha llegado la hora de que también podamos conocer un hogar. Soy perfecta para cualquier tipo de familia, activa cuando estoy de paseo pero tranquila cuando estoy en la jaula. Me llevo bien con los perros del patio, aunque con los gatos no mucho. ¿Te gustaría venir a verme? Tengo ganas de conocer a alguien especial!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.
Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777