BRUTO

Fitxa de BRUTO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Bulldog francés
  • Naixement:
  • Edat: 8 anys
  • Tamany: petit

Bon dia, sóc en Bruto, encara que tinc aquest nom soc un troç de pà. He arribat al refugi perqué la meva familia no ha volgut pagar una intervenció que m’habian de fer (una oclusió intestinal per menjar algo). Sóc un gos tranquil, afectuós i simpatic. Els voluntaris m’acaronen i estic encantat peró el meu desig més gran és tornar a tenir una familia. Vine al refugi i pregunta per mi.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Buenos días, soy Bruto, aúnque tengo este nombre soy un trozo de pan. Llegué al refugio porque mi familia no ha querido pagar una intervención que me tenian que hacer (una oclusión intestinal por comer algo). Soy un perro tranquilo, cariñoso y simpático Los voluntarios me miman y estoy encantado pero mi mayor deseo es volver a tener una familia. Ven al refugio y pregunta por mí.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777