DECKER

Fitxa de DECKER

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement:
  • Edat: Adult
  • Tamany: mitja

Bona nit! Sóc el Decker i porto bastant temps en la protectora. Aquí m’han ajudat a recuperar gairebé completament la mobilitat d’una de les potes posteriors; malgrat aquesta lesió, sóc un gos dinàmic però tranquil alhora. Solc portar-me bé amb altres gossos, a més de ser afectuós amb la gent. M’agrada molt passejar amb els voluntaris i en companyia del Filemón, el meu actual company de gàbia. M’agradaria trobar una família que s’ocupi de mi i que em cuidi molt: estic preparat per trobar una llar que em tregui a passejar i em doni molt afecte. Vine a l’APAG i pregunta per mi, Decker!

Buenas noches! Soy Decker y llevo bastante tiempo en la protectora. Aquí me han ayudado a recuperar casi completamente la movilidad de una de las patas traseras; pese a esta lesión, soy un perro dinámico pero tranquilo a la vez. Suelo llevarme bien con otros perros, además de ser cariñoso con la gente. Me gusta mucho pasear con los voluntarios y en compañía de Filemón, mi actual compañero de jaula. Me gustaría encontrar a una familia que se ocupe de mí y que me cuide mucho: estoy listo para encontrar un hogar que me saque a pasear y me dé mucho cariño. Ven a APAG y pregunta por mí, Decker!

………………………………………………………………………………..

A dia d’avui en Decker es un gos totalment recuperat de la seva antiga lesió tot i que encara va una miqueta coix. Sempre ha sigut un gos actiu i dinàmic,però la fractura mal soldada li feia mal.  Amb la intervenció la seva pota s’ha col.locat perfectament al lloc que li tocaba, tot i que amb un centimetre de menys, però ja no patirà els greus dolors d’abans. Es un gos molt dolç i super obedient, sense problemes amb altres gossos sempre que se’ls presentis bé. Ara ja nomès li falta trobar la seva llar per sempre per ser el gos mes feliç del món! Te leishmania controlada amb alopurinol. No ho dubtis, i vine a coneixe’l! T’enamorará!

………………………………………………………………………………..

En Decker ja ha sigut intervingut de la seva poteta. Ara es troba en etapa de recuperació, i ha de dur una vida una miqueta més tranquila, encara que ell no hi estigui d’acord. Sería ideal per ell trobar una casa d’acollida on recuperar-se completament! Vols ajudar-lo? Truca i t’informarém! 938402777!

………………………………………………………………………………..

En Decker va arribar procedent d’una gossera del sud, on el seu futur era molt incert. De petit va patir un accident i se li va trencar una pota de derrere, la qual no li van curar i se li ha soldat l’os malament, el que li fa tenir una coixera important. Está en tractament pel dolor i pendent d’una operació per arreglar-li la pota y que pugui tenir una vida llarga i plena. Es un gos molt simpátic i actiu, li encanta sortir a passejar amb la seva companya Leti. Es molt dolç i obedient, apte per qualsevol tipus de familia que li dongui una miqueta d’activitat.

Si vols coneixer en Decker, truca i pregunta per ell! Si el coneixes t’enamorará!