KATY (en acollida per adopció)

Fitxa de KATY

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

 

Hola, sóc la Katy, petita però plena d’energia. He arribat a la protectora de Granollers després de passar una llarga temporada en un altre refugi. Encara que estigui ben atesa i cuidada pels voluntaris m’encantaria trobar una llar tota per a mi! Sóc molt afectuosa amb les persones, no obstant això sóc solitària i prefereixo no estar amb els de la meva espècie: és per això que necessito una família responsable que pugui cuidar de mi i atendre’m com em mereixo! M’agrada ser la reina de la casa, jugar amb la pilota i sobretot córrer! Durant els passejos sé portar-me molt bé, no estiro de la corretja i sóc molt obedient. Si cerques a una amiga per sempre, vine a APAG i pregunta per mi, la Katy!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

**************************************************

Hola, soy Katy, pequeña pero llena de energía. He llegado a la protectora de Granollers tras pasar una larga temporada en otro refugio. Aunque esté bien atendida y cuidada por los voluntarios quisiera encontrar un hogar todo para mí! Soy muy cariñosa con las personas, sin embargo soy solitaria y prefiero no estar con los de mi especie: es por ello que necesito una familia responsable que pueda cuidar de mí y atenderme como me merezco! Me gusta ser la reina de la casa, jugar con la pelota y sobre todo correr! Durante los paseos sé portarme muy bien, no estiro de la correa y soy muy obediente. Si buscas a una amiga para siempre, ven a APAG y pregunta por mí, Katy!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777.