XOP (Adoptat)

Fitxa de XOP

  • Sexe: Mascle
  • Raça: podenc
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: gran

Hola amics, sóc en Xop i vaig arribar al centre amb el meu company Xip! Som dos podencos arribats fa molt poc temps al centre. Som molt timids i porucs, però a poc a poc estem coneixent als voluntaris i comencem a descobrir que bonic és sentir-se estimat. Ens treuen a passejar i entre tots estem fent un gran treball. T’agradaria venir a conèixer-nos? Podem fer una passejada junts per la muntanya.

Per a més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

********************************************

Hola amigos, soy Xop y llegué al centro con mi compañero Xip! Somos dos podencos llegados hace muy poco tiempo al centro. Somos muy tímidos y miedosos, pero poco a poco estamos conociendo a los voluntarios y empezamos a descubrir lo bonito que es sentirse querido. Nos sacan a pasear y entre todos estamos haciendo un gran trabajo. Te gustaría venir a conocernos? Podemos dar un paseo juntos por la montaña.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777