LILA

Fitxa de LILA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/15
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà
  • Entrada: 14/02/15

La Lila va ser trobada a Granollers a prop del Lauro amb tres germanes més i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. Lila i la seva germana Rosa són una preciositat de gates, molt dolçes, els hi està costant adaptar-se perque tenen molta por, necessiten una dosis extra de mimos, cosa que seria més facil amb una familia. Poc a poc ho anirem aconseguint.  Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Lila fue encontrada en Granollers cerca del Lauro, con tres hermanas más y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Lila y su hermana Rosa son una preciosidad de gatas, muy dulces, les esta costando adaptarse porque tienen mucho miedo, nenesitan una dosis extra de mimos, cosa que seria más facil con una familia. Poco a poco lo iremos consiguiendo. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777