NADAL- Adoptat

Fitxa de NADAL

  • Sexe: mascle
  • Raça: x mastí
  • Naixement:02/12/12
  • Edat: 
  • Tamany: gran
  • Entrada: 24/12/14

Hola sóc en Nadal, a que no sabeu quin dia em van trobar?? Doncs si, el dia de Nadal, el 24 a Aiguafreda sense xip i sense identificar. Ningú ha preguntat per mi. Vaig arribar amb ferides a les potes i el fred i l’humitat no m’ajudaban a curar. Ara després de moltes cures cada dia ja estic bé i puc correr i caminar sense problemes. Segons els voluntaris sóc molt sociable, tranquil, afectuós, simpatic, un troç de pà i m’encanta que m’acaronin (aixó últim sí és cert). La veritat és que encara que em tractan molt bé m’agradaria tenir una familia i jeuré amb ells calentó, passejar i que em mimin. Vine al refugi i pregunta per mi.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola soy Nadal, a que no sabeis que dia me encontraron?? Pués si, el dia de Navidad, el 24 en Aiguafreda sin xip y sin identificar. Nadie ha preguntado por mi. llegué con heridas en las almohadillas y el frio y la humidad no me ayudaban a curar.Ahora después de muchas curas cada dia estoy bien y puedo volver a correr y caminar sin problemas. Según los voluntarios soy muy sociable,tranquilo, afectuoso,  simpático, un trozo de pan y me encanta que me acaricien (esto último sí es cierto). La verdad es que aunque me tratan muy bien me gustaría tener una familia y estirarme con ellos calentito, pasear y que me mimen. Ven al refugio y pregunta por mí.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777