TULI

Fitxa de TULI

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/15
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà
  • Entrada: 14/02/15

La Tuli va ser trobada a Granollers a prop del Lauro amb tres germanes més i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. És una preciositat de gata, molt dolça, li ha costat una mica adaptar-se i tenia molta por al començament, peró poc a poc se està relaxant a base de mimos i algun premi. És molt tranquila i li encanten els mimos, és un amorcete. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Tuli fue encontrada en Granollers cerca del Lauro, con tres hermanas más y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Es una preciosidad de gata, muy dulce, le ha costado un poco adaptarse y tenia mucho miedo al principio, pero poco a poco se esta relajando a base de mimos y algún premio. Es muy tranquila y le encantan los mimos, es un amorcete. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777