KASLI

Fitxa de KASLI

  • Sexe: femella
  • Raça: pitbull
  • Naixement:
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà
  • Entrada: 03/01/15

Hola amics, sóc la Kasli. Em vam trobar a Granollers sense identificar i ningú m’ha reclamat. Algú em va tallar les orelles de males maneres (amb un ganivet o unes tissores), però tot s’ha de dir, no ha afectat per res a la meva bellesa (no ho dic jo, sento als passejadors). Sóc molt bona i afectuosa, els voluntaris només fan que tirar-me floretes. M’encanta sortir de passeig i les carícies dels voluntaris. Per la meva raça necessitaràs un permis especial de PPP. Perquè no em vens a conèixer, segur que ens farem grans amics!!

Per a més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

*************************************

Hola amigos, soy Kasly. Me encontraron en Granollers sin identificar y nadie me ha reclamado. Alguien me cortó las orejas de malas maneras (con un cuchillo o unas tijeras), pero todo hay que decirlo, no ha afectado nada a mi belleza (no lo digo yo, lo escucho a los paseadores). Soy muy buena y cariñosa, los voluntarios solo hace que tirarme piropos. Me encanta salir a pasear y las caricias de los voluntarios. Por mi raza necesitarás un permiso especial de PPP. ¿Por qué no me vienes a conocer? ¡Seguro que nos haremos grandes amigos!!.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777