CAFÉ

Fitxa de CAFÉ

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x pastor alemany
  • Naixement: 01/10/14
  • Edat:
  • Tamany: gran
  • Entrada: 02/03/15

Hola amics, sóc en Café, un cadell barreja de pastor alemany. M’han trobat a Centelles, sense identificar i ningú ha demanat per mi. De moment m’he adaptat molt bé al refugi i jugo molt amb els meus companys. Quand passin 20 dies podré sortir adoptar per una familia. Hauran de tenir temps per educar-me, portar-me a passejar i estimar-me molt, és clar .Vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, soy Café, un cachorro mezcla de pastor aleman. Me han encontrado en Centelles, sin identificar y nadie ha preguntado por mi. De momento me estoy adaptando muy bien al refugio y juego mucho con mis compañeros. Cuando pase 20 días podré salir adoptado por una familia. Tendrán que tener  tiempo para educarme, llevarme a pasear y quererme mucho claro.Quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777