LOLA

Fitxa de LOLA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestíssa 
  • Naixement: juliol 2011
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: mitjà

Em dic Lola i busco una llar, fa un temps que visc en la Protectora de Granollers. La meva família no podia cuidar de mi i em va deixar en bones mans perquè em trobessin una nova família.
Però el temps passa i la meva família no arriba.
És molt dur veure com passen els dies i ningú s’interessa per tu. Em dol pensar que potser hagi de passar molt temps aquí.
Sóc jove i afectuosa. Divertida però educada. Puc ser la companya ideal, l’amiga fidel que mai trobaràs a faltar, la primera a despertar-te cada matí i l’última a donar-te la bona nit.
Junts podem viure grans moments.
Cada nit penso en tu, en vosaltres, en com seria la meva vida al teu costat. T’esperaré cada dia de la meva vida, vine a buscar-me, no em deixis un altre hivern aquí.
El meu nom és Lola, recorda, Lola.

Mès informació a info@protectoragranollers.org

Me llamo Lola y busco un hogar, hace un tiempo que vivo en la Protectora de Granollers. Mi familia no podía cuidar de mí y me dejó en buenas manos para que me encontraran una nueva familia.
Pero el tiempo pasa y mi familia no llega.
Es muy duro ver como pasan los días y nadie se interesa por ti. Me duele pensar que quizá tenga que pasar mucho tiempo aquí.
Soy joven y cariñosa. Divertida pero educada a la vez. Puedo ser la compañera ideal, esa amiga fiel que nunca falla, la primera en despertarte cada mañana y la última en darte las buenas noches.
Juntos podemos vivir grandes momentos
Cada noche pienso en ti, en vosotros, en cómo seria mi vida a tu lado.Te esperaré cada día de mi vida, ven a buscarme, no me dejes otro invierno aquí.
Mi nombre es Lola, recuerda, Lola.

Más información a info@protectoragranollers.org