DANA

Fitxa de DANA

  • Sexe: femella
  • Raça: American stanfordshire
  • Naixement: 01/2013
  • Edat: 2 anys aprox
  • Tamany:mitjà

La Dana ha entrat al refugi perqué el seu propietari la tenia en malas condicions. Sempre en un balcó lligada. Al final està amb nosaltres per intentar donar-li un altre oportunitat. La Dana és una gossa preciosa de raça american stanford, forta i activa, molt carinyosa amb les persones, peró reactiva amb altres gossos. Li encanta passejar i els mimos. Necessita llicencia PPP. Vine a conèixer-la, t’encantarà!!

Més informació  a info@protectoragranollers.org o 938402777

Dana entra en el refugio porqué su propietario la tenia en malas condicions. Siempre en un balcón atada. Al final esta con nosotros para intentar darle otra oportunidad. La Dana es una perra preciosa de raza american stanford, fuerte y activa, muy cariñosa con las personas, pero reactiva con otros perros. Le encanta pasear y los mimos. Necesita licencia PPP. Ven a conocerla, te encantará!!

Más información en info@protectoragranollers.org o 938402777