NUT (en acollida per adopció)

Fitxa de NUT

  • Sexe: femella
  • Raça: mestíssa rotwailer
  • Naixement: 2012
  • Edat: 2 anys aprox
  • Tamany: gran

La Nut va arribar procedent d’una altra protectora. Va ser rescatada d’una vida molt dolenta, on va patir una greu infecció a l’esquena que no es va tractar i va arribar al centre que gairebé no es podia mantenir dreta. Ara mateix la Nut pot fer una vida normal. Les seves cames de darrere, que no li aguantaven el pes quan va arribar al centre, s’han enfortit, ha guanyat pes i musculatura. Ara es mou amb més soltura, inclús pot córrer una miqueta. És una gossa molt dolça i carinyosa. Li encanta passar l’estona amb els voluntaris, passejar pel bosc al seu ritme i, sobretot, compartir carícies i jocs amb la pilota. Sense problemes amb altres gossos, tot i que no li agraden els gossos massa nerviosos, ella és tota pau i tranquil·litat. Aquesta preciositat busca una família que comprengui els seus problemes i vulgui compensar tot el que ha hagut de patir a la seva curta vida. És una gossa excepcional, preciosa i molt bona, i segur que no us en penedireu! Veniu a conèixer-la, la seva mirada enamora!!!

Per a més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

………………………………………………………………………………………………………………….

Nut llegó procedente de otra protectora. Fue rescatada de una vida muy mala, donde sufrió una grave infección en la espalda que no se trató y llegó al centro que casi no se podía mantener derecha. Ahora mismo Nut puede hacer una vida normal. Sus piernas de detrás, que no le aguantaban el peso cuando llegó al centro, se han fortalecido, ha ganado peso y musculatura. Ahora se mueve con más soltura, incluso puede correr un poquito. Es una perra muy dulce y cariñosa. Le encanta pasar el rato con los voluntarios, pasear por el bosque a su ritmo y, sobre todo, compartir caricias y juegos con la pelota. Sin problemas con otros perros, aunque no le gustan los perros demasiado nerviosos, ella es toda paz y tranquilidad. Esta preciosidad busca una familia que comprenda sus problemas y quiera compensar todo lo que ha tenido que sufrir en su corta vida. Es una perra excepcional, preciosa y muy buena, y seguro que no te arrepentirás! Ven a conocerla, su mirada enamora !!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777