CHICO

Fitxa de CHICO

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

Bon dia amics, sóc en Chico. Em van deixar lligat davant de la protectora de Granollers, i és allí on un calorós dia d’agost em van trobar els voluntaris. No volia que ningú s’apropés, tenia tanta por que no sabia com reaccionar, tenia por que algú em fes mal com les persones que em van deixar allí lligat. Ara fa tres mesos que estic a l’APAG i començo a agafar confiança, però segueixo tenint por que l’ésser humà em faci sofrir. Al pati he fet amics i també una “novieta”: la Valentina, que ahir vau conèixer. És molt maca, veritat? Jo també sóc molt bonic, no obstant això necessito que els meus nous amos tinguin paciència amb mi, em donin moltes manyagues i m’ajudin a superar aquest trauma. Vine a veure’m, els de l’APAG t’ajudaran a entendre’m i t’assessoraran. Encara que sigui només una casa d’acolllida, és molt important que pugui tornar a confiar en la gent.
Més informació
 info@protectoragranollres.org o 938402777

Buenos días amigos, soy Chico. Me dejaron atado delante de la protectora de Granollers, y es allí donde en caluroso día de agosto me encontraron los voluntarios. No quería que nadie se acercara, tenía tanto miedo que no sabía cómo reaccionar, tenía miedo de que alguien me hiciera daño como las personas que me dejaron allí atado. Ahora hace tres meses que estoy en APAG y empiezo a coger confianza, pero sigo teniendo miedo que el ser humano me haga sufrir. En el patio he hechoamigos y también una novieta: la Valentina, que ayer conocisteis. Es muy guapa, ¿verdad? Yo también soy muy bonito, sin embargo necesito que mis nuevos amos tengan paciencia conmigo, me den muchos mimos y me ayuden a superar este trauma. Ven a verme, los de APAG te ayudarán a entenderme y te asesorarán. Aunque sea sólo una casa de acogida, es muy importante que pueda volver a confiar en la gente.
Más información info@protectoragranollres.org o 938402777