PI – AL REFUGI DESDE CADELL

Fitxa de PI

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 05/03/2012
  • Tamany: gran

Pí és un gos preciós, simpàtic i juganer, dolç, dòcil i submís, però cal que et tingui una miqueta de confiança perque t’ho demostri, aleshores només demana caricies. El fet de ser tan deconfiat fa que no s’apropi a les visites, i s’ens ha convertit en un gos invisible, va passant el temps i ja porta tres anys amb nosaltres. Creiem que ja és hora de que trobi la seva familia, no sap el que és una llar , només necessita una miqueta de temps, i serà tan bon gos amb la seva nova familia com ho és amb nosaltres!!! Vine a passejar-lo i potser t’aniràs amb ell!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Pi va arribar al refugi des-de un altre centre juntament amb el seu germà Roure i la seva germana l’Alsina,que ja va ser adoptada, pensabem que sent cadells sortirian de seguida adoptats peró ell i el seu germà Roure sempre han set molt desconfiats amb la gent que no conèixen, peró a la que t’agafan una mica de confiança de seguida venen a demanar un mimo.