SIMON – Positiu inmuno

Fitxa de SIMON

  • Sexe: mascle
  • Raça: X Bosc de Noruega
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Simón voltaba pels carrers de l’Ametlla, encara que li posaban menjar ningú es feia carrèc i algunes persones petien per ell. Per mala sort al arribar i passa el control veterinari a donat positiu a inmunodeficiència felina. És un gat molt bó, tranquilet i afectuós i li encanten els mimos. En aquests moments està molt avorrit perqué està solet a una gatera, lo ideal és que visqui sól o amb altres gats com ell. Vols venir a conèixer-lo segur que li donaràs l’oportunitat que es mereix!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Simón rondaba por las calles de l’Ametlla, aunque le ponian comida nadie se hacia cargo y algunas personas sufrian por él. Por mala suerte al llegar y pasar el control veterinario a dado positivo a inmunodeficiència felina. Es un gato muy bueno, tranquilito y cariñoso, le encanten los mimos. En estos momentos esta muy aburrido perque esta solo en una gatera, lo ideal es que viva solo ocon otros gatos como él. Quieres venir a conocerlo seguro que le darás la oportunidad que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777