CANDY

Fitxa de CANDY

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 07/03/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Candy va ser trobada a Granollers en una colonia i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. És una preciositat de gata, molt dolça, ara ha arribat a la nostra gatera i s’esta adaptant. De moment està molt espantada, és molt tranquila i bona i s’està acostumant als mimos també. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Candy fue encontrada en Granollers en una colonia y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Es una preciosidad de gata, muy dulce, ahora ha llegado a nuestra gatera y se esta adaptando. Esta muy asustada,  es muy tranquila y buena y se esta acostunbrando a los mimos tambien. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777