TYSON – ADOPCIÓ URGENT

Fitxa de TYSON

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/01/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

EN TYSON NECESSITA SORTIR DEL REFUGI , ESTA MOLT TRIST. VINE A CONÈIXER-LO ES UN AMOR DE GAT.

En Tyson va ser trobat pels carrers de Granollers  i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ell. És un gat molt maco, tranquil i afectuós, peró de moment esta adaptan-se a la gatera, és bó amb els seus companys i quan començas amb els mimos ja te l’has guanyat. Vols venir a conèixer-lo segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Tyson fue encontrado por las calles de Granollers y de momento nadie lo ha reclamado ni preguntado por el. Es un gato muy bonito, tranquilo y cariñoso, pero de momento esta adaptandose a la gatera, es bueno con sus compañeros y cuando comienzas con los mimos ya te lo has ganado. Quieres venir a conocerlo seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777