CLIFF

Fitxa de CLIFF

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x pastor alemany
  • Naixement: 01/12/10
  • Edat: 5 anys
  • Tamany: gran
  • Entrada: 02/03/15

Hola amics, sóc en Cliff, un mestis de pastor alemany, molt maco per cert. M’han trobat a Sta. Eulalia de Ronçana, sense identificar i ningú ha demanat per mi. De moment m’ estic adaptat al refugi. Sóc una mica dominant pero no amb tots els gossos i un amor amb la gent, m’encantan els mimos i esta acompanyat. Estic desitjant trobar una familia..Vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, soy Cliff, un mestizo de pastor aleman. Me han encontrado en Sta. Eulalia de Ronçana, sin identificar y nadie ha preguntado por mi. De momento me estoy adaptando al refugio. Soy un poco dominante pero no con todos los perros y un amor con la gente, me encantan los mimos y la compañia. Estoy deseando encontrar una familia. Quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

DSC00400 DSC00395 DSC00389 DSC00379 DSC00377