SANTINO- Acollida

Fitxa de SANTINO

  • Sexe: mascle
  • Raça: x pointer
  • Naixement:
  • Edat:1,2 anys
  • Tamany: mitjà

Hola amics, em dic Santino, sóc una gos jovenet barreja de pointer. M’han trobat a Sta. Eulalia de Ronçana, sense identificar i ningú ha demanat per mi. M’estic adaptant al refugi, vaig arribar amb molta por i no volia ni que em diguessin res, ara cada dia estic més a gust. M’encantan els passejos i mimos que em dediquen els voluntaris.  Crec que puc anar a viure amb tot tipus de familia sempre que tinguin temps per portar-me a passejar, sóc un gos mot actiu i fer-me molts mimos.Vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, me llamo Santino, soy un perro joven mezcla de pointer. Me han encontrado en Sta. Eulalia de Ronçana, sin identificar y nadie ha preguntado por mi. Me estoy adaptando al refugio, llegue con mucho miedo y no quería ni que me dijeran nada, ahora cada día estoy más a gusto. Me encantan los paseos y mimos que me dedican los voluntarios. Creo que puedo ir a vivir con todo tipo de familia siempre que tengan tiempo para llevarme a pasear, soy un perro muy activo y hacerme muchos mimos. Quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777