VODKA

Fitxa de VODKA

  • Sexe: femella
  • Raça: x pastor belga Mallinois
  • Naixement:
  • Edat:1,5 anys
  • Tamany: mitjà

Hola amics, em dic Vodka, sóc una gosseta joveneta barreja de pastor mallinois. M’han trobat a Sta. Maria de Palautordera, sense identificar i ningú ha demanat per mi. De moment m’he adaptat molt bé al refugi i jugo molt amb els meus companys. Diuen que sóc molt simpàtica , inteligent i afectuosa, i per descontat maca. Crec que puc anar a viure amb tot tipus de familia sempre que tinguin temps per portar-me a passejar i estimar-me molt, és clar .Vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, me llamo Vodka, una perrita jovencita mezcla de pastor mallinois. Me han encontrado en Sta. Maria de Palautordera, sin identificar y nadie ha preguntado por mi. De momento me he adaptado muy bien al refugio y juego mucho con mis compañeros. Dicen que soy muy simpática, inteligente y cariñosa, y por descontado bonita. Creo que puedo ir a vivir con todo tipo de familia siempre que tengantiempo para llevarme a pasear y quererme mucho claro. Quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777