CLAUS

Fitxa de CLAUS

  • Sexe:  mascle
  • Raça: x Pastor Alemany
  • Naixement: 15/11/2011
  • Edat:
  • Tamany: gran

Hola amics! Sóc el Claus, un simpàtic gos d’uns 4 anys. Sóc molt maco i juganer i porto molt temps al centre: necessito una família que m’ajudi a millorar i que em doni molt amor. Sóc molt noble i intel·ligent, però porto tant temps al centre que necessito encontrar la tranquil·litat de la llar. T’agradaria conèixer-me? Pots venir al centre i podríem fer un volt junts. T’agradaré, estic segur!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola amigos! Soy Claus, un simpático perro de unos 4 años. Soy muy guapo y juguetón y llevo mucho tiempo en el centro: necesito una familia que me ayude a mejorar y que me dé mucho amor. Soy muy noble e inteligente, pero llevo tanto tiempo en el centro que necesito encontrar la tranquilidad del hogar. ¿Te gustaría conocerme? Puedes venir al centro y podríamos dar una vuelta juntos. Te gustaré, estoy seguro!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Claus va arribar al refugi perque la seva antiga familia no se’n podía fer càrreg.

4 pensaments sobre “CLAUS

  1. Tommy el gos no te cost, el que costa es l’adopció! Fes-hi una ullada al procés a la pestanya de la web de “COM POTS AJUDAR” a l’apartat d'”ADOPTA”.

Els comentaris estan tancats.