NANO- ACOLLIDA

Fitxa de NANO

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement: 01/03/14
  • Edat:
  • Tamany: mitjà-gran

Hola em dic Nano. Una voluntaria del centre em va rescatar d’una vida difícil, no és podien fer carrèc de mi i el meu futur era incert. Encara no tinc un any peró sóc molt tranquilet i també m’encanta jugar amb el meus companys. Sóc una mica reservat peró nomes fins que et conèc , m’ agraden els mimos i sortir a passejar. Peró el que més m’agradaria ara seria tornar a tenir una familia. Em vols venir a conèixer? Vols ser tú la meva familia? Vine al cente i fem una volta junts, segur que m’em vaig amb tú!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola me llamo Nano. Una voluntaria me rescató de una vida difícil, no se podían hacer cargo de mi y mi futuro era incierto. Aún no tengo un año pero soy muy tranquilo y también me encanta jugar con mis compañeros. Soy un poco reservado pero sólo hasta que te conozco, me gustan los mimos y salir a pasear. Pero lo que más me gustaría ahora sería volver a tener una familia. ¿Me quieres conocer? ¿Quieres ser tu mi familia? ¡Ven al centro y hagamos un paseo juntos, seguro que me voy contigo!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

DSC01574 DSC01576 DSC01579 DSC01588