AVI (en acollida per adopció)

Fitxa de AVI

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement: 
  • Edat:8-9 anys
  • Tamany: gran

Hola amics, em diuen Avi, un mestis mida XL. M’han trobat a Sta. Maria de Palautordera, ben cuidat peró sense identificar i ningú ha demanat per mi. De moment m’ estic adaptant al refugi , sóc molt tranquil i malgrat la meva edat estic en plena forma, m’encanta passejar i jugar (de fet aixó d’Avi no m’agrada gaire la veritat), també m’encanta els mimos i esta acompanyat. Amb la resta de gossos he de dir que bé peró no tots m’agraden.  Diuen que soc molt simpàtic , si no em venen a buscar vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, me llaman Avi, un mestizo medida XL. Me han encontrado en Sta. Maria de Palautordera, bien cuidado pero sin identificar y nadie ha preguntado por mi. De momento me estoy adaptando al refugio, soy muy tranquilo y a pesar de mi edad estoy en plena forma, me encanta pasear y jugar ( de hecho esto de Avi no me gusta mucho la verdad), también me encantan los mimos y la compañia. Con el resto de perros he de decir que bien pero no todos me gustan. Dicen que soy muy simpático, si no me vienen a buscar quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777