LUNA (acollida per adopció)

Fitxa de LUNA

  • Sexe: femella
  • Raça: american stanford
  • Naixement:
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: mitjà

Hola, sóc la Luna i estic buscant una familia que m’adopti i m’estimi per sempre. A mi i a la meva companya Kira ens han decomisat, ella ha tingut molta sort i ja esta adoptada. A mi m’encanta sortir de passeig amb els voluntaris i em porto molt bé, tampoc tinc problemes amb la resta de companys i m’encanten els “mimos”. Diuen que sóc maquisima i molt obedient….. ja estic preparada per anar a viure amb algú que em doni tot el que necessito, jo també li donare moltes alegries i mimos. Necessitaràs la llicència PPP per poder-me adoptar. Perqué no vens al refugi i em coneixes, potser em vaig amb tú a casa! 

Mès informació a info@protectoragranollers.org

Hola, soy Luna y estoy buscando a una familia que me adopte y me quiera para siempre. A mi y mi compañera Kira nos han decomisado, ella ha tenido mucha suerte y ya esta adoptada. Me encanta salir de paseo con los voluntarios y me porto muy bien , tampoco tengo problemas con el resto de compañeros y me encantan los mimos. Dicen que soy guapísima, además de obediente…ya estoy preparada para irme a vivir con alguien que me dé todo lo que necesite, jo tambien le daré muchos mimos y alegrias. Necesitarás la licéncia PPP para adoptarme. ¿Por qué no vienes al refugio y me conoces, a lo mejor me voy a casa contigo!

Más información a info@protectoragranollers.org