SANTI- Acollida

Fitxa de SANTI

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 01/12/2009
  • Edat: 
  • Tamany: mitjá

En Santi va ser recollit voltant pels carrers de Sta. Eulalia de Ronçana, sense xip ni cap identificació, ningú l’ha reclamat. És un iaiaete molt bó, molt llest i carinyós de seguida ve a veure si li cau algun mimo.   Li encanta estar amb els voluntaris. Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Santi lo recogieron por las calles de Sta Eulalia de Ronçana, sin chip ni identificación, nadie lo ha reclamado. Es un abuelete muy bueno, muy listo y cariñosoo, en seguida viene para ver si le cae algún mimo. Le encanta estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerlo !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777