BEA

Fitxa de BEA

  • Sexe: femella
  • Raça: x setter
  • Naixement:
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitjà

Hola amics, em dic Bea. M’han trobat a Granollers sense identificar i ningú ha demanat per mi, segurament era d’un caçador.  De moment m’he adaptat molt bé al refugi. Diuen que sóc molt simpàtica , inteligent, tranquila, afectuosa i per descontat maca, una gossa 10. Crec que puc anar a viure amb tot tipus de familia sempre que tinguin temps per portar-me a passejar i estimar-me molt, és clar .Vols ser tú la meva familia?  Vine al refugi a conèixer-me!

Per més informació contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola amigos, me llamo Bea. Me han encontrado en Granollers sin identificar y nadie ha preguntado por mi. De momento me he adaptado muy bien al refugio. Dicen que soy muy simpática, inteligente, tranquila, cariñosa y por descontado bonita, una perra 10. Creo que puedo ir a vivir con todo tipo de familia siempre que tengan tiempo para llevarme a pasear y quererme mucho claro. Quieres ser tú mi familia? Ven al refugio a conocerme!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777