DECO

Fitxa de DECO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís pitbull
  • Naixement: 
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

Em dic Deco, em vam decomisar a Granollers, el meu amo no tenia el permis per poder-me tenir, van dir que arreglarien els papers peró no ho han fet i m’he quedat al refugi. De fet era un cadell quan vaig arribar i ara ja porto força temps aquí i han decidit que si alguna familia s’enamora de mi  (cosa mol fàcil) m’en puc anar amb ella. Em porto bé amb altres gossos i sóc molt carinyós i llest, m’encanta sortir a passejar i que em mimin. Ara només em falta conèixer a la meva familia i anar a viure amb ella, vine i pregunta per mi segur que marxo amb tú! Ah necessitareu llicencia de ppp per adoptar-me.

Per més informació contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

Me llamo Deco,me decomisaron en Granollers, mi amo no tenia el permiso para poderme tener, dijeron que arreglarian los papeles pero no lo han hecho y me he quedado en el refugio. Dehecho era un cachorro cuando llegue y ahora ya llevo baastante tiempo aquí y han decidido que si alguna familia se enamora de mi (cosa muy fácil) me puedo ir con ella. Me llevo bien con otros perros y soy muy cariñoso y listo, me encanta salir a pasear y que me mimen. Ahora solo me falta conocer a mi familia e irme a vivir con ella, ven y pregunta por mi seguro que marcho contigo! Ah necesitareis licencia de ppp para adoptarme.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777