SIMON

Fitxa de SIMON

  • Sexe: mascle
  • Raça: x boxer
  • Naixement: 01/01/14
  • Edat:
  • Tamany: mitjà-gran

Hola em dic Simon. Tinc poc més d’un any i ja m ‘ han abandonat dues vegadas, necessito una familia que tingui paciència i temps per educar-me. Sóc un troç de pà i m’encanta jugar amb el meus companys, m’ agraden els mimos i sortir a passejar. Peró el que més m’agradaria ara seria tornar a tenir una familia. Em vols venir a conèixer? Vols ser tú la meva familia? Vine al centre i fem una volta junts, segur que m’em vaig amb tú!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

Hola me llamo Simón. Tengo poco más de un año y ya me han abandonado dos veces, necesito una familia que tenga paciéncia y tiempo paras educarme.  Soy un trozo de pan y me encanta jugar con mis compañeros, me gustan los mimos y salir a pasear. Pero lo que más me gustaría ahora sería volver a tener una familia. ¿Me quieres conocer? ¿Quieres ser tu mi familia? ¡Ven al centro y hagamos un paseo juntos, seguro que me voy contigo!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777