FIONA

Fitxa de FIONA

  • Sexe: femella
  • Raça: american standfford
  • Naixement: agost 2010
  • Tamany: mitjà

Sóc Fiona i vaig arribar al centre amb la meva companya Trufa, procedents d’un desnonament i no van venir a recuperar-nos. Ara volem trobar una bona llar que ens estimi per sempre. Vem arribar brutes,  plenes de puçes i molt nervioses. No ens treien mai a passeig segons van explicar uns veins i a mi sembla que m’han donat uns quants cops. Sóc una gosseta super dolça, bona i mimosa, sempre vull estar amb la gent.  Necessites permís ppp per adoptar-me. Vine a coneixer-me i no podràs anar-te’n sense mi!

Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

Un pensament sobre “FIONA

  1. Hola estoy interesada en saber si Fiona aun esta con ustedes porque me gustaría darle un hogar y mucho cariño, siempre he tenido perros en la familia y ahora me he independizado con mi novio y queremos uno para nosotros, bueno esperamos su respuesta gracias.

Els comentaris estan tancats.