MISTI

Fitxa de MISTI

  • Sexe: mascle
  • Raça: x boxer
  • Naixement: 01/01/13
  • Edat:
  • Tamany: mitjà-gran

  Hola em dic Misti. Tinc dos anyets i em vam trobar a Centelles sense identificar, ningú a m’ha vingut a buscar. Sóc molt bó, m’ agraden els mimos i sortir a passejar, encara que sóc una mica dominants amb altres mascles, amb gosses cap problema. Ara m’agradaria trobar una familia que m’estimi i em cuidi per sempre. Em vols venir a conèixer? Vols ser tú la meva familia? Vine al centre i fem una volta junts, segur que m’em vaig amb tú!

  Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777.

  Hola me llamo Misti. Tengo dos añitos y me encontraron en Centelles sin identificar, nadie me ha venido a buscar. Soy muy bueno, me gustan los mimos y salir a pasear, aunque soy un poco dominante con machos, con perras ningun problema. Ahora me gustaría encontrar una familia que me quiera y me cuide para siempre. ¿Me quieres conocer? ¿Quieres ser tú mi familia? ¡Ven al centro y hagamos un paseo juntos, seguro que me voy contigo!

  Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777