SHAZAM

Fitxa de SHAZAM

  • Sexe: mascle
  • Raça: x Bosc de Noruega
  • Naixement: 
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: mitjà

En Shazam voltaba pels carrers de La Roca, encara que li posaban menjar ningú s’ha fet carrèc d’ell. És molt carinyós, estem segurs que la seva familia el va abandonar . És un gat molt bó, tranquilet i afectuós i li encanten els mimos. Vine a conèixer al Shazam segur que li donaràs l’oportunitat que es mereix!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Shazam rondaba por las calles de La Roca, aunque le ponian comida nadie se ha hecho cargo de él. Es muy cariñoso, estamos seguros que su familia lo abandonó. Es un gato muy bueno, tranquilito y cariñoso, le encanten los mimos. Ven a conocer a Shazam seguro que le darás la oportunidad que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777