MELODY

Fitxa de Melody

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís
  • Naixement: 10/10/2013
  • Edat:  
  • Tamany: mitjà-gran

Sóc la Melody , sóc jove i maquíssima. Em van deixar lligada davant de la protectora fa uns mesos, potser us acordeu per això de mi. Estava molt espantada i trist. Tots es pregunten com han pogut fer alguna cosa similar, ja que sóc molt bona i sociable amb tots els gossos del pati. El cap de setmana els voluntaris em van treure i em van fer un reportatge…la veritat és que m’ho he passat molt bé: corretear pel bosc, passar l’estona amb els meus amics i posar davant de les càmeres. He sortit molt bé, veritat?
Abans estava a la gàbia amb el meu amic, el Kachito, que ha tingut molta sort i ha trobat una família que l’estima molt, i ara em toca a mi. Em véns a veure? Estic al pati amb els meus companys i si em coneixes, estic segura que t’enamoraràs. Tinc moltes ganes de trobar a una família quem’estimi i no m’abandoni mai més.

Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

Soy Melody , soy joven y guapísima. Me dejaron atada delante de la protectora hace unos meses, quizás os acordáis por eso de mí. Estaba muy espantada y triste. Todos se preguntan cómo han podido hacer algo similar, ya que soy muy buena y sociable con todos los perros del patio. El fin de semana los voluntarios me sacaron y me hicieron un reportaje…la verdad es que me lo he pasado muy bien: corretear por el bosque, pasar el rato con mis amigos y posar delante de las cámaras. He salido muy bien, verdad?
Antes estaba en la jaula con mi amigo Kachito que ha tenido mucha suerte y ha encontrado una familia que lo quiere mucho, y ahora me toca a mí. ¿Me vienes a ver? Estoy en el patio con mis compañeros y si me conoces, estoy segura que te enamorarás. Los voluntarios te pueden contar lo bien que me porto! Tengo muchas ganas de encontrar a una familia que me quiera y no me abandone nunca más.