Loby

  • Sexe: femella
  • Raça: barreja de pastor alemany i pastor belga
  • Naixement: 2011
  • Tamany: Mitjà

La Loby és una femella amb un comportament afable en la majoria de les situacions, però amb un fort caràcter en moments que no són del seu agrat, podent arribar a marcar a la persona que es vegi involucrada en aquesta situació.

Pel que fa a la convivència amb altres gossos, sol ser molt correcta, però també és cert que amb recursos i estímuls pel mig pot arribar a causar episodis d’agressivitat física severa.

Es tracta d’una gossa molt intel·ligent, amb una fàcil predisposició a aprendre habilitats. Li agrada jugar amb la pilota i al refugi comparteix gàbia amb amb un altre gos.

No es recomana la seva adopció sense la supervisió d’un professional.


Sexo: Hembra
Raza: Mezcla de Pastor Aleman y Pastor Belga
Nacimiento: 2011
Tamaño: Medio

Loby es una hembra con un comportamiento afable en la mayoría de las situaciones, pero con un fuerte carácter en momentos que no son de su agrado, pudiendo llegar a marcar al causante que se vea involucrado en esta situación.

Por lo que se refiere a la convivencia con otros perros, suele ser muy correcta, pero también es sabido que con recursos y estímulos de por medio puede llegar a causar episodios de agresividad física severa.

Se trata de una perra muy inteligente, con una fácil predisposición a aprender habilidades. Le gusta jugar con la pelota, en el centro comparte jaula con otro compañero.

No se recomienda adopción sin la supervisión de un profesional.
——-

Date of birth: 01/03/2011
Gender: Female
Breed: German – Belgan Shepherd

Behavior:

Lobi is a female with an affable behavior in most situations, but with a strong character. Sometimes she bark to another dogs that she doesn’t like and could show her temper with other people.

As it regards coexistence with other dogs, usually very correct, but it is also known that with resources and by stimulus may eventually cause episodes of severe physical aggression.
This is a very intelligent dog with an easy willingness to learn skills. She likes to play with the ball in the center and lives in her compartment with another dog.
This adoption is recommended with the supervision of a professional.

13103471_10153492205075936_600729481588242822_n

img-20161011-wa0025

DSC02530