PIXIE

Fitxa de PIXIE

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 07/03/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Pixie va ser trobat a Granollers en una colonia ( com la majoria del nostres gats, són abandonats a les colonies i ells ho passan fatal), de moment ningú l’ha reclamat ni ha preguntat per ell. És un gat molt dolç, ara ha arribat a la nostra gatera i s’esta adaptant. És molt tranquil i li agraden els mimos. Vine i pregunta pel Pixie segur que s’anirà amb tú!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Pixie fue encontrado en Granollers en una colonia ( como la mayoria de nuestros gatos, son abandonados en las colonias y ellos lo pasan fatal), de momento nadie lo ha reclamado ni ha preguntado per el. Es un gato muy dulce, ahora ha llegado a nuestra gatera y se esta adaptando. Es muy tranquilo y le gustan los mimos. Ven y pregunta por Pixie seguro que se irá contigo!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777