HERA

Fitxa de HERA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 9 mesos
  • Tamany: mitjà

L’Hera va arribar amb el seu germà Zeus, trobats al pati d’una casa (ens ho hem de creure) són dos gats preciosos, afectuosos i bons, en Zeus que és un gatot per l’edat que té només et busca perque li facis mimos i per fert-te impossible escombrar i fregar. L’Hera ho está passant molt malament, está molt deprimida i ens preocupa una mica. Busquem una familia que els adopti i no els torni a bandonar mai més, la adopció pot ser conjunta o per separat. Veniu a conèixer-los són una meravella de gats.!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hera llegó con su hermano Zeus, encontrados en el patio de una casa (nos lo hemos de creer) son dos gatos preciosos, cariñosos y buenos,  Zeus que es un gaton por la edad que tiene soló te busca para que le hagas mimos y para hacerte imposible barrer y fregar. Hera lo esta pasando muy mal, esta muy deprimida y nos preocupa un poco. Buscamos una familia que los adopte y no los vuelva abandonar nunca más, la adopción puede ser conjunta o por separado. Venir a conocerlos son una maravilla de gatos.!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777