RUBI

Fitxa de RUBI

  • Sexe: femella
  • Raça: persa
  • Naixement: 13/05/08
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Rubi i la Perla són dos precioses germanes perses, els seus amos ja no es poden fer càrrec d’elles i les han deixat al refugi. Les dues s’estan adaptant i s’ha de dir que els hi esta costant una mica, tot és nou i passen de la tranquilitat d’una llar a tenir molts companys. Per elles és una situació molt estressant. De moment tenen una mica de por peró mica a mica ho superaran. Són molt bones i necessiten trobar per elles una familia que les estimi i cuidi per sempre. La adopció pot ser conjunta o per separat. Veniu a conèixer-las són una meravella de gates.!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Rubi y Perla son dos preciosas hermanas persas, sus amos ya no se pueden hacer cargo de ellas y las han dejado en el refugio. Las dos se están adaptando y hay que decir que les esta costando un poco, todo es nuevo y pasan de la tranquilidad de un hogar a tenir muchos compañeros. Para ellas es una situación muy estresante. De momento tienen un poco de miedo pero poco a poco lo superaran. Son muy buenas y necesitamos encontrar para ellas una familia que las quiera y las cuide para siempre. La adopción puede ser conjunta o por separado. Venir a conocerlas son una maravilla de gatas.!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777