Fosc

Fitxa de Fosc

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Beagle
  • Naixement: 2014
  • Edat: 1,5 any
  • Tamany: Mitjà

El Fosc va arribar al refugi a mans de la seva antiga propietària que ja no el podia cuidar més. És un gos actiu i juganer. Li agrada molt passejar i prendre el sol al pati. Es porta bé amb femelles però no tolera gaire els mascles, sobretot si són dominants. Busquem una bona llar per ell, on ser feliç i on pugui gaudir de la vida. És jove i encara li queda món per veure. Si vols conèixer al Fosc, no ho dubtis més, vine a passejar a aquest petit. Segur que t’enamores d’ell. Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. El Fosc llegó al refugio a manos de su antigua propietaria que ya no lo podía cuidar más. Es un perro activo y juguetón. Le gusta mucho pasear y tomar el sol en el patio. Se lleva bien con hembras pero no tolera mucho los machos, sobretodo si son dominantes. Buscamos un buen hogar para es, donde ser feliz y donde pueda disfrutar de la vida. Es joven y le queda mucho mundo por ver. Si quieres concocer a Fosc, no lo dudes más, ven a pasear a este pequeño. Seguro que te enamoras de és. Mas info en: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org