ALÍ – Positiu imnuno

Fitxa de ALÍ

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 26/04/2010
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

L’Alí ens arribar de Granollers, sense xip ni identificació. Al passar el control veterinari a donat positiu a inmunodeficiència felina. Com sempre estem segurs que tenia una familia i l’han abandonat. És un troç de pà i supermimós. Li costa adaptar-se i està una mica trist, ens agradaría que trobés una familia. Lo ideal és que visqui sól o amb altres gats com ell per precaució, està molt sà i no necessita cap tractament especial. Ven a conocer a Alí!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Alí nos llega de Granollers, sin chip ni identificacion. Al pasar el control veterinario a dado positivo a inmunodeficiéncia felina. Como siempre estamos seguros que tenia una familia y lo han abandonado. Es un trozo de pan y supermimoso. Le cuesta adaptarse y esta un poco triste, nos gustaría que encontrará una familia. Lo ideal es que viva solo o con otros gatos como él por precaución, está muy sano y no necesita ningún tratamiento. Ven a conocer a Alí !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777