Brad

Fitxa de Brad

Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Naixement: 2007
Edat: 8 anys
Tamany: Gran

Al Brad el vàrem rescatar d’una situació de maltractament. Vivia lligat a dos pams de cadena i gairebé no es podia ni estirar. Menjava i bevia el que podia. A això se li ha de sumar alguna que altre pallissa.

Ara és un gos feliç, portarà tota la vida les marques del maltractament al seu cos però intentarem que no les porti a la seva ànima.

Conviu al pati amb altres gossos però no tolera els mascles dominants. És una mica reactiu quan no et coneix, ja que encara té por que li vulguin fer mal. Li encanta banyar-se allà on sigui després del passeig i estirar-se al sol.

La família del Brad ha de ser una família amb experiència amb gossos, ha de tenir molta paciència amb ell i treballar dia a dia la seva confiança. La recompensa serà infinita! Però s’ha de voler lluitar per ell.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Brad se rescató de una situación de maltrato. Vivía atado a dos palmos de cadena y casi no se podía ni estirar. Comía y bebía lo que podía. A eso se le ha de sumar alguna paliza.

Ara es un perro feliz, llevará toda la vida las marcas del maltrato en su cuerpo pero esperamos que no las lleve en su alma.

Convive en el patio con otros perros pero no tolera a los machos dominantes. Es un poco reactivo cuando no te conoce ya que aun tiene miedo de que le puedan hacer daño. Le encanta bañarse en cualquier sitio después del paseo y estirarse al sol.

La familia de Brad tiene que ser una familia con experiencia con perros, tiene que tener mucha paciencia con él y trabajar día a día su confianza. La recompensa sera infinita, pero se tiene que querer luchar por el.

Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org