ILUX

Fitxa de ILUX

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

A l’Ilux l’han abandonat a la porta del refugi dins d’una caixa, no tenim paraules pels seus amos, deuen dormir molt tranquils pensant que l’han deixat a una protectora, peró no tenem vergonya, ni han donat la cara i han deixat un gat que ha estat plorant des que va arribar, supercarinyós i ni tans sols sabem el seu nom. És un troç de pà i supermimós i ara li toca passa el calvari que passan tots els abandonats, de l’escalfor d’una llar (no parlo de carinyo perque estar clar que no l’estimaban) a conviure en un espai desconegut amb altres gats. Veniu al refugi a veure’l és un amor!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Ilux lo han abandonado en la puerta del refugio dentro de una caja, no tenemos palabras para sus dueños, deben dormir muy tranquilos pensando que lo han dejado en una protectora, pero no tienen verguenza, ni han dado la cara y han dejado un gato que ha estado llorando desde que llegó, supercariñoso y ni siquiera sabemos su nombre. Es un trozo de pan y supermimoso y ahora le toca pasar el calvario que pasan todos los abandonados, del calor de un hogar (no hablo de cariño porque esta claro que no lo querían) a convivir en un espacio desconocido con otros gatos. Venir al refugio a verlo es un amor!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777