Pili

Fitxa de Jara i Shasha

Sexe: Femelles
Raça: Mastines
Naixement: 2003
Edat:  9 anys
Tamany: Grans

La Pili és una preciosa mastina que va venir d’una altra protectora on sembla que mai ningú la va tocar. No estava socialitzada i per això va venir al nostre refugi, juntament amb les seves companyes, per intentar que totes elles perdessin les pors i tinguessin una vida digna.

Actualment els nostres educadors estan treballant amb ella per a que mica en mica vagi agafant confiança i pugui finalment ser adoptada.

Sabem que és un cas difícil però no creiem en els casos impossibles, segur que hi ha algú disposat a donar-li una segona oportunitat.

La llar ideal per la Pili és una casa amb un ampli terreny on pugui viure tranquil·la i anar agafant confiança mica en mica.

 

Si t’agraden els animals i els reptes, no ho dubtis. Pregunta per elles.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Jara y Shasha son dos preciosas mastinas que vinieron de otra protectora donde parece que nadie las toco jamás. No estaban socializadas y por eso vinieron a nuestro refugio, para intentar que perdiesen los miedos y poder tener una vida digna.

Actualmente siguen sin socializar, no quieren que nadie se les acerque pero no son agresivas, simplemente tienen miedo.

Sabemos que son dos casos difíciles pero no creemos en los casos imposibles, seguro que hay alguien dispuesto a darles una segunda oportunidad.

La casa ideal de Jara y Shasha es una casa con un amplio terreno donde ellas puedan vivir tranquilas y poco a poco irán cogiendo confianza.

En el refugio viven las dos en un patio juntas, no salen a pasear pero amenos tienen un lugar donde estar comodas.

Si te gustan los retos, no lo dudes. Pregunta por ellas.

Más info en:Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org