Maya- Acollida

Fitxa de Maya 

  • Sexe: Femella
  • Raça: Border Collie
  • Naixement: 2013
  • Edat: 1,5 any
  • Mida: Mitjà

Maya va arribar al refugi, ja que la seva anterior família no la podia continuar cuidant. Aquesta petita té una fractura a una pota del davant a causa d’un accident domèstic que va patir i que no es va tractar. La lesió li va soldar malament i ara se li ha d’amputar la cama.

Un cop estigui operada, viurà molt millor. Aquesta cama no la pot fer servir i és per ella una càrrega i si no s’opera, pot provocar-li altres problemes com per exemple d’esquena.

És una gossa molt bona, sociable amb altres gossos però li costa confiar amb la gent. Però només cal una mirada d’amor, unes bones carícies i unes xuxes i et guanyes el seu cor.

La Maya necessitarà una casa d’acollida per recuperar-se de la seva operació.

Si vols conèixer a Maya, vine al refugi. Ella mereix una nova oportunitat, no volem que pel fet de tenir només tres potes no pugui gaudir de tot l’amor d’una família.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Maya llego al refugio ya que su anterior familia no la podía continuar cuidando. Esta pequeña tiene una fractura en una de las patas de delante a causa de un accidente domestico que sufrió y que no se pudo tratar. La lesión soldó mal y ahora se tiene que amputar una pierna.

Una vez este operada vivirá mucho mejor. Esta pata no la utiliza y es para ella una carga. Si no se opera puede provocarle otros problemas, como por ejemplo de espalda.

Es una perrita muy buena, sociable con otros perros pero le cuesta confiar en la gente. Aunque con una mirada de amor, unas buenas caricias y unas chuches te ganas enseguida su corazón.

Maya necesitara una casa de acogida para recuperarse de su operación.

Si quieres concocer a Maya, ven al refugio. Ella merece una nueva oportunidad, no queremos que por el hecho de tener solo tres patitas no pueda disfrutar de todo el amor de una familia.

Más info a:Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org