MANOLITO

Fitxa de MANOLITO

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Manolito  i Manuelita són companys, arrivan al refugi perqué els seus amos ja no es poden fer càrrec d’ells. Els dos estan molt estressats i estan portant l ‘adaptació molt malament, tot és nou i passen de la tranquilitat d’una llar a tenir molts companys i estar en un espai nou. Són bons i demanen mimos, necessiten trobar l més aviat possible una familia que els estimi i cuidi per sempre. La adopció pot ser conjunta o per separat. Vols ser tú qui els doni aquesta nova vida??

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Manolito y Manuelita son compañeros, llegan al refugio porque sus dueños ya no se pueden hacer cargo de ellos. Los dos están muy estresados y llevan la adaptación muy mal, todo e nuevo  y pasan de la tranquilidad de un hogar a tener muchos compañeros y a estar en espacio nuevo. Son buenos y piden mimos, necesitan encontrar lo antes posible una familia que los quiera y los cuide para siempre. La adopción puede ser conjunta o por separado. ¿Quieres ser tú quien les dé esta nueva vida??

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777