PITU – Positiu leucemia

Fitxa de PITU

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

A Pitu el vam trobar a Granollers, sense xip ni identificació. Al passar el control veterinari a donat positiu a leucèmia felina. Com sempre estem segurs que tenia una família i l’han abandonat. És molt bo i supermimós. Està una mica trist i ens agradaria que trobés una família al més aviat possible. L’ideal és que visqui sol o amb altres gats com ell per precaució, està molt sa i no necessita cap tractament especial. Vina a conèixer a Pitu!!

Per més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Pitu lo encontraron en Granollers, sin chip ni identificación. Al pasar el control veterinario a dado positivo a leucemia felina. Como siempre estamos seguros que tenia una familia y lo han abandonado. Es muy bueno y supermimoso. Esta un poco triste y nos gustaría que encontrará una familia lo más rápido posible. Lo ideal es que viva solo o con otros gatos como él por precaución, está muy sano y no necesita ningún tratamiento. Ven a conocer a Pitu !!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777