SIGUI

Fitxa de SIGUI

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2011
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A la Sigui ens la van portar al refugi perque no és podien fer càrrec d’ella. Ho va passar molt malament al començament i per aixó encara no l’habiem presentat per adoptar peró ara ja està bastant adaptada i creiem que pot anar a viure amb una familia de nou. És una gata molt bona i tranquila,  cada vegada s’ens acosta més a que li diguem  coses i li fem un mimo. Vine a conèixer-la i donar-li un altre oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Sigui nos la trajeron al refugio porque no se podian  hacer cargo de ella. Lo pasó muy mal al principio y por eso aún no la habiamos  presentado para adoptar pero ara ya esa bastane adaptada y creemos que puede ir a vivir con una familia de nuevo. Es una gata muy buena y tranquila,  cada vez se nos acerca más a que le digamos cosas y le hagamos algún mimo. Ven a conocerla y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777