MIXU

Fitxa de MIXU

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Al Mixu ens la van portar al refugi perque no és podien fer càrrec d’ell. Ho va passar molt malament al començament i per aixó encara no l’habiem presentat per adoptar peró ara ja està bastant adaptat i creiem que pot anar a viure amb una familia de nou. És una gat molt bo i tranquil,  li encantan els mimos i sembla que dia a dia va perdent la por. Vine a conèixer-lo i donar-li un altre oportunitat!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A Mixu nos la trajeron al refugio porque no se podian  hacer cargo de el. Lo pasó muy mal al principio y por eso aún no lo habiamos  presentado para adoptar pero ara ya esa bastante adaptado y creemos que puede ir a vivir con una familia de nuevo. Es un gato muy bueno y tranquilo  le encantan los mimos y parece que día a día va perdiendo el miedo. Ven a conocerlo y darle otra oportunitad!

+ informació : info@protectoragranollers.org o 938402777