IRIS – Una gateta especial

Fitxa de IRIS

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 3,5 mesos
  • Tamany: mitjà

L’Iris és l’última gateta d’una cadellada criats a biberó, tots els seus germans han estat adoptats fa temps. Peró l Iris va venir amb els ulls molt malament i durant tot aquest temps a estat acollida i en tractament. Ha perdut la visió d’un ull, peró l’altre a dia d’avui ja està recuperat i ja pot anar amb una familia que se l’estimi per sempre.  Fa una vida normal i  encara que costi de reconèixer, amb aquest ull costarà una mica que trobi una familia. Peró la familia que se l’emporti es portarà un amorcete de gata, mimosa i joganera. Vols ser tú, vine a veure-la t’encantarà!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Iris es la última gatita de una camada criados a biberón, todos sus germans han sido adoptados hace tiempo. Pero Iris llegó con los ojos muy mal y durante todo estei iempo ha estado acogida y en tratamiento. Ha perdido la visión de un ojo, pero el otro a dia de hoy esta recuerado y ya puede ir con una familia que la quiera para siempre.  Hace una vida normal i  encara que costi de reconèixer, amb aquest ull costarà una mica que trobi una familia. Peró la familia que se l’emporti es portarà un amorcete de gata, mimosa i joganera. Vols ser tú, vine a veure-la t’encantarà!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777