Truc

Fitxa de Truc

Sexe: Mascle
Raça: Mestis
Naixement: Gener 2011
Edat: 4 anys
Mida: Mitjana

El petit Truc va arribar al refugi quan ens varen donar l’avís de què la seva família el volia sacrificar. Té pèmfig, una malaltia no mortal que es tracta amb una medicació que té cortisona. Aquest tractament li fa tenir més gana i més sed. L’única seqüela que té és una crosta al nas. A la seva família se li va fer un món i va ser quan les veterinàries que portaven el cas varen contactar amb la nostra protectora.

És un gos molt divertit, li encanta jugar a la pilota i banyar-se a la piscina. Es porta bé amb mascles i femelles i passeja molt bé amb la corretja.

La medicació que pren és barata i senzilla de donar.

La família que adopti a Truc s’emporta una joia.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————————————————————————————————————————————————-

El pequeño Truc llego al refugio cuando nos dieron el aviso que su familia lo quería sacrificar. Tiene pemfig, una enfermedad no mortal que se trata con medicación que contiene cortisona. Este tratamiento le hace tener más hambre y más sed.La única secuela que tiene de su enfermedad es una costra en la nariz. su familia se le hizo un mundo y fue cuando las veterinarias que llevaban el caso contactaron con nuestra protectora.

Es un perro muy divertido, le encanta jugar a la pelota y bañarse en la piscina. Se lleva bien con machos y con hembras y pasea muy bien con la correa.

La familia que lo adopte se lleva una joya.

Más info a: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

DSC05216 DSC05224 DSC05227 DSC05228